Izaberite stranicu

Dragi naši Probasketovci,

Prethodnih nekoliko meseci, svi zaposleni u klubu, od trenera do rukovodstva, su na sve moguće načine pokušali da reše problem sale za treninge. Nažalost, do današnjeg dana, ostalo je sve na obećanjima, školska rukovodstva, verovatno zbog neizvesnosti oko modela školske godine koji će biti na snazi zbog aktuelne COVID-19 pandemije, nisu ih još ispunila i naš klub zvanično još nema salu na raspolaganju.

Navedeni problem nije prisutan samo u Probasketu. Veliki broj klubova, koji su trenirali u osnovnim školama u širem centru grada, je i dalje u neizvesnoj situaciji kada će krenuti sa treninzima u školskim salama.

KK Probasket želi da obavesti sve svoje članove, da je podneo zahtev i ostvario kontakt za korišćenje sale, ne samo u OŠ Karađorđe, već i u OŠ Vojvoda MIšić i u OŠ Radomir Putnik, koje su u neposrednoj blizini naše dugogodišnje „kuće“! Želja nam je da se vratimo na stare staze i da vas vidimo sve na okupu!

Dok se čekaju javni konkursi, tenderi i odluke, krajnje je vreme da ponovo krenemo s treninzima. Iščekujući rasplet situacije, obaveštavamo sve članove da će se u petak, 3. septembra, u 20h, na otvorenim terenima OŠ Karađorđe, održati prvi trening u ovoj sezoni, u kojoj ćemo se, nadamo se, ubrzo vratiti u normalan ritam! Sve ostale informacije ćete dobiti na treningu od strane vaših trenera!

Još jednom vam se svima zahvaljujemo na strpljenju, na brojnim porukama podrške i na tome što ste prepoznali raniji kvalitetan rad i iskren odnos, te ste i pored svih nedaća ostali uz nas!

Vaš Probasket!