Izaberite stranicu

Poštovani,

U nastavku su nove informacije, kao nastavak prethodne objave, a koje se tiču zvaničnog početka sezone:

1. OŠ Karađorđe, kao i sve druge škole na teritoriji Srbije, nemaju još pravnu mogućnost izdavanja svojih sala, dok ne dobiju dozvolu od strane nadležnih institucija, a zatim i dok ne sprovedu javni konkurs. Pretpostavka je da će u najboljem slučaju sve to biti rešeno do polovine septembra, u najgorem slučaju do 1.oktobra. Razlog prethodno navedenog je u globalnoj situaciji sa pandemijom korona virusa.

2. KK Probasket će zvanično početi sa novom sezonom od srede, 2. septembra, za početak na otvorenim terenima OŠ Karađorđe, a čim se stvore pravni uslovi, i u sali, u sledećim terminima:

2007.i mlađi (ponedeljak, sreda i petak 19:30-20:30, subota 10-11);

2006.i stariji (ponedeljak, sreda i petak 20:30-22:00, subota 11-12);

Moguća su eventualna pomeranja termina uslovljena većim ili manjim brojem igrača na treningu. U slučaju lošeg vremena, igrači će biti blagovremeno obavešteni o otkazivanju i terminu nadoknade.

3. Mesečne članarine sa radom u sali će biti 4200, 4700 i 5200 (zavisno od uzrasta-detaljnije informacije kod trenera), a za septembar ukoliko ceo bude napolju, članarine će biti 3000, 3500 i 4000 (cene su veće nego u letnjim mesecima zbog korišćenja reflektora i zbog troškova kotizacije za takmičenja…). Ukoliko se na pola septembra uđe u salu, članarine će biti 3600, 4100 i 4600 dinara.

4. O svim novim informacijama ćemo blagovremeno obavestiti sve članove putem objava na sajtu, društvenim mrežama i viber grupi, pa vas molimo za razumevanje, kao i da redovno proveravate obaveštenja.

Svesni smo neizvesnosti oko novih mera, kao i toga da su, nažalost, dečiji sport i sama fizička aktivnost građana, i pre pandemije bili sekundarne, ako ne i tercijarne po važnosti, te se zbog toga i odluke donose sa zakašnjenjem.

Unapred se izvinjavamo ukoliko u malom vremenskom periodu bude kontradiktornih odluka i informacija, ali smo u obavezi da sve radimo po procedurama koje nalažu nadležne institucije.

Sportski pozdrav!