Izaberite stranicu

Značajno oslabljeni, kadeti su pružili snažan otpor fizički dominantnom protivniku… KK Probasket – KK Dynamic 78-85 (11-16; 29-22; 17-31; 21-16)

Bez gotovo 5 igrača iz svoje generacije, kadeti su morali da se u rotaciji oslone na 4 pionira. Počeli su bojažljivo, što je bilo i za očekivati u ovom periodu njihovog sazrevanja, jer je protivnik bio i više nego fizički nadmoćan…

Međutim, već u drugoj četvrtini, zaigrali su Probasketovci hrabrije, Šoškić i Milivojević su „povukli“, nadovezao se Mitanovski, te se na poluvreme otišlo uz koš prednosti.

Treća četvrtina je počela sa dve sudijske greške, a onda su „u paketu“ došle i olako izgubljene lopte, pad u energiji nosećih igrača i Dynamic odlazi na velikih +12… Nije bilo snage za preokret, ali jeste za malo neizvesnosti u završnici… Ipak, više od časnog poraza se nije moglo. Sledi trening u petak, pa već u subotu utakmica kod kuće protiv novog favorita u grupi, ekipe Borče.

KK Probasket:  Kovačević, Gazikalović 2, Mićić 5, Mitanovski 15, Šoškić 32, Mihajlović 1, Milivojević (kap.) 23, Stanković, Kojović.  trener: Stevanović.