Izaberite stranicu

U svojoj prvoj zvaničnoj utakmici generacija 2007.i mlađi pobedila u neizvesnoj završnici! KK Probasket – KK Sopot 34-32 (08-04; 11-09; 10-10; 05-09)

Ovo je ono veče koje se pamti celog života… Ovo je ona emocija koju dožive samo privilegovani… Nema ničeg lepšeg kada se bavite onim što volite, o čemu sanjate i čemu se divite! A još kad krenete uspešno, to vas prati i to pamtite zauvek!

Probasketovci rođeni 2007.godine i kasnije, večeras su prvi put igrali za bodove… Odmah su osvojili dva i to kako! Započeli su kao da im je ovo treća sezona, a ne prva utakmica, leteli po terenu, borili se, ali i uživali u igri… Odskočili su pojedinci, ali ne bi bilo fer da izdvajamo ikoga u ovom trenutku… Plenili su timskom igrom, bodrenjem, pomaganjem, kao retko koja generacija ranije!

Protivnik je dao sve od sebe da u istoj situaciji odnese plen kući… Krenuli su gosti iz Sopota na sve ili ništa, ozbiljno zapretili, razbudili svoje navijače, ali zna se šta je „neosvojiva tvrđava“! Tamo gde su stotine drugih, u istim „crveno-belim“ dresovima ostavljali poslednju kap znoja kako bi odneli pobedu, nastavili su i ovi današnji mali heroji! Isto bismo ih nazvali i da su rezultatski poraženi, jer su dali sve od sebe da podignute glave napuste teren!

Vremena za radovanje i odmor nema, jer već u nedelju se gostuje ekipi Mondo basketa!

KK Probasket: Damnjanović 4, Jovičić 2, Milanović, Mirčetić, Ristić, Vrbić I. (kap.) 13, Arsenijević 5, Gazikalović 10, Cvetojević, Vrbić A.